Nederlands
Duits

Retourneren en klachten


Retourneren

Wij leveren alle artikelen met de garantie die van het artikel verwacht mag worden. Voor ruilen gelden er echter enkele voorwaarden. Maatwerkproducten kunnen niet geruild worden. Voor de overige producten geldt de onderstaande retourprocedure:

Mocht een artikel, ondanks onze zorg en speciale verzending, toch beschadigd bij u aankomen, dan kan dit vanzelfsprekend geruild worden. U kunt ons hiervan per mail op de hoogte brengen, wij vragen dan de mail met de bevestiging toe te voegen aan de retourgoederen, zodat u van een snelle afwikkeling verzekerd bent. Daarna dient u opnieuw de gewenste lijst te bestellen en daarbij eventuele verzendkosten te betalen.


Retourprocedure

Geef uw retourzending per e-mail of telefonisch aan ons door.
Het te retourneren artikel moet binnen 14 dagen na uw melding inclusief factuur en een retourformulier aan ons geretourneerd worden.
Zorg dat u uw zending voldoende gefrankeerd opstuurt. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.
Het artikel mag niet beschadigd zijn en dient in de zo origineel mogelijke verpakking en verzenddoos geretourneerd te worden.

Na ontvangst van het artikel met bijbehorende factuur en het retourformulier, krijgt u van ons een bevestiging en zal het aankoopbedrag inclusief onze verzendkosten binnen 14 dagen op uw rekening worden overgemaakt.

Wij zullen bij een volledig teruggezonden bestelling het volledige bedrag inclusief de verzendkosten terugbetalen. Mocht u een gedeelte van uw order retour sturen, zullen wij het betaalde bedrag van het teruggezonden artikel terugstorten op uw rekening.